avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plangere penala bancii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plangere penala bancii

buna ziua!as dori sa intreb daca pot face plangere penala unei banci pentru ca mi-a incasat mai multi bani decat trebuia in baza unei clauze abuzive privind dobanda?mentionez ca am castgat un proces privind dobanda si mi-au fost restituia suma! as dori sa fac plangere penala pentru inselaciune si intimidare pe parcursul anilor in care am avut dobanda abuziva!multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cod1958 , utilizator 17:09, 22 Martie 2017
Da,puteti,doar ca ,vor veni cu argumente cu politica bancii dar puteti incerca si sa le cereti si daune morale si materiale ,n ar strica sa i hartuiti putin cum fac si ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, 2 motociclete si o masina SergiuUigres SergiuUigres Buna ziua, as dori sa va cer parerea in legatura cu urmatoarea situatie: in data de 21.04.2010 eram cu motoreta pe un bulevard din Baia Mare, la semafor, ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru denunt calomnios EUlavy EUlavy Pot sa fac plangere pentru denunt calomnios unei persoane care m-a hartuit 2 ani cu plangere impotriva NUP pentru abuz in serviciu? (vezi toată discuția)
Contract imprumut de bani persoane fizice ContSters423398 ContSters423398 Am luat trei credite bancare pentru iubitul meu in valoare totala de 70.000 de lei. Am un contract cu acesta ca dupa 5 ani sa imi restituie suma de bani plus ... (vezi toată discuția)