avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daune morale de la o banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daune morale de la o banca

buna seara!vreau sa va intreb daca pot sa actionez o banca in judecata in urma unui proces castigat pe clauze abuzive si marire nejustificata de dobanda.am castigat procesul si as dori sa cer daune pentru prejudiciul de imagine si pentru stresul cauzat.mentionez ca am dovada in extrasul de cont ca ani de zile anumite persoane mi-au virat bani direct in cont pentru a putea plati rata.multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicu2016 , utilizator 17:35, 13 Septembrie 2016
Da. interesantă abordare. O să găsiți câțiva avocați care vă vor asigura de succes, iar la sfârșit vor da vina pe judecători, cel mai probabil.

Din experiența mea, o singură dată s-au obținut daune morale de la o bancă , de către un procuror și soția sa judecătoare. Poate dumneavoastră aveți acelați noroc ca și ei.
multumesc de raspuns!deci din punct de vedere legal credeti ca nu as avea succes? am martori ca in perioada in care am fost supra taxat am fost cu nervii la pamant plus ca a trebuit sa ma imprumut de la doua persoane care mi-au virat bani direct in contul bancii unde am creditul si sumele figureaza in extrasele de cont.
Legal aveți dreptate. Este foarte greu, spre imposibil să demonstrați prejudiciul efectiv suferit.

Legea cere ca dvs să dovediți prejudiciul.
prejudiciul este chiar faptul ca a trebuit sa imprumut sume care nu sunt tocmai mici.....ani de zile de imprumut?asta este un prejudiciu?plus stresul la care am fost supus!
Ca și prejudiciu puteți invoca faptul că banca va introdus în Biroul de Credit și ani de zile nu ați mai putut fi creditat de alte băncii sau să fiți refinanțați, astfel neavând dreptul și libertatea de a alege altă entitate bancară.
Succes,
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2016
Daniela Gratiela, Alte profesii

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata si inchiderea creditului Alin Pop Alin Pop Buna ziua, am o problema cu BCR. Aveam un credit la ei din 2005 pentru care am facut o refinantare in ianuarie 2007 de la Pireus. Am facut toate hartiile ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite fandreptate fandreptate am s-a va explc in cateva randuri situatia mea , am luat un imprumut de tbi ifn , imprumut pe care din diferite motive nu am putut sa-l restitui la timp , am ... (vezi toată discuția)
Proces castigat-credit ipotecar liveomars liveomars Buna ziua, Am avut un proces cu banca, am castigat in instanta in ceea ce priveste modul abuziv de calcul al dobanzii, banca mi-a calculat retroactiv dobanda, ... (vezi toată discuția)