Ma gandeam ca locuinta respectiva va fi achizitionata prin credit ipotecar ,executorul nu va putea face nimic ,deoarece locuinta va fi a Bancii pana la achitare .
Multumesc mult !
Buna seara ,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea situatie .In cazul in care Sotia achizitioneaza un imobil prin credit ipotecar(singura),iar eu am probleme cu o firma de recuperare creante ,pentru un credit din 2007,o poate afecta in vreun mod deoarece va trebui sa semnam impreuna actul de vanzare-cumparare .
Multumesc anticipat !
Buna seara,
As dori sa achizitionez un apartament de la o persoana fizica ,cu un avans iar restul sumei sa o platesc in rate lunare timp de 11ani,pe care ii voi plati in contul bancar al vanzatorului .
Va rog daca se poate sa imi spuneti ce clauze ar trebui sa trec in contractul de vanzare cumparare de la Notariat .
Va multumesc mult!
Buna seara,
Am gasit o persoana care nu mai poate plati rata la banca pentru un apartament ,luat cu credit ipotecar .Eu nu pot sa preiau acest credit ,deoarece in trecut am avut probleme cu o banca si figurez in baza de date ca rau platnic.
Acea persoana este deacord sa ramana cu ratele la banca ,iar eu sa le platesc.
As dori sa stiu daca se poate face acest lucru din punct de vedere legal ,prin Notariat ,eu dandu i un avans considerabil si platind bineinteles rata lunara ,in numele vanzatorului .
Va multumesc foarte mult !