avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauze contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauze contract vanzare cumparare

Buna seara,
As dori sa achizitionez un apartament de la o persoana fizica ,cu un avans iar restul sumei sa o platesc in rate lunare timp de 11ani,pe care ii voi plati in contul bancar al vanzatorului .
Va rog daca se poate sa imi spuneti ce clauze ar trebui sa trec in contractul de vanzare cumparare de la Notariat .
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Plata achizitie imobil elyzv elyzv Daca vreau sa achizitionez un imobil si am conturi deschise la mai multe banci , la incheierea actelor la notar cum se procedeaza?Trebuie ca pana la semnarea ... (vezi toată discuția)
Achiziționare locuință - avans, ulterior plata in rate Dannyytiesto Dannyytiesto Vreau sa cumpăr un apartament iar proprietarul si-a dat acordul sa ii achit un avans pe care îl voi trece intr-un contract făcut între noi și legalizat ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vă rog să-mi spuneți care sunt condițiile pentru ... Andrei Radu123 Andrei Radu123 Bună seara! Vă rog să-mi spuneți care sunt condițiile pentru un contract de vânzare-cumpărare imobil cu avans. Doresc să cumpăr un imobil, am ... (vezi toată discuția)