Buna ziua
Acum aproape 10 ani am lovit cu masina un stalp iar politita mi-a dat o amenda de 250 de lei,nu am achitat-o si azi am primit înștiințare de plata de la primarie.
Ce e de facut?Eu as merge sa o achit dar am persoane care imi spun ca si amenzile au un termen de prescriptie.
Ma lamureste si pe mine cineva,va rog.
Bună ziua
Sper sa ma poată sfătui și pe mine cineva.În anul 2008 am făcut un împrumut în valoare de 5000 lei.Din care am achitat aproape jumătate pentru ca am rămas casnica.Acum după 8 ani,deși au mai fost multe somații de plata de la firma de recuperări,am primit o somație pentru executarea silita semnata de un executor judecătoresc și cu stampila unei curți de apel.În somație îmi spune sa merg la sediul lor pt efectuarea oricărei sumei din cea scrisa,în jur de 7000 lei,sau sa depun în contul executorului judecătoresc. Este scris de asemenea ca în momentul executării vor fi însoțiți de politie si jandarmeriè, executarea va avea loc chiar și în lipsa mea.
Toate somații le au ajuns în posesia mamei mele,loc unde aveam domiciliu în momentul împrumutului și unde nu mai locuiesc.Acum mama mea este terorizata de ce se poate întâmpla.
Ce am de făcut, cum procedez?
Va mulțumesc.