avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Bună ziua
Sper sa ma poată sfătui și pe mine cineva.În anul 2008 am făcut un împrumut în valoare de 5000 lei.Din care am achitat aproape jumătate pentru ca am rămas casnica.Acum după 8 ani,deși au mai fost multe somații de plata de la firma de recuperări,am primit o somație pentru executarea silita semnata de un executor judecătoresc și cu stampila unei curți de apel.În somație îmi spune sa merg la sediul lor pt efectuarea oricărei sumei din cea scrisa,în jur de 7000 lei,sau sa depun în contul executorului judecătoresc. Este scris de asemenea ca în momentul executării vor fi însoțiți de politie si jandarmeriè, executarea va avea loc chiar și în lipsa mea.
Toate somații le au ajuns în posesia mamei mele,loc unde aveam domiciliu în momentul împrumutului și unde nu mai locuiesc.Acum mama mea este terorizata de ce se poate întâmpla.
Ce am de făcut, cum procedez?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: UTILizatorUTIL , utilizator 23:51, 15 Septembrie 2016
Incercati sa mergeti cu actele la avocat pentru o analiza de caz.

E posibil sa se fi prescris si sa fie necesar sa depuneti o contestatie la executare.
Si nu efectuati nici o plata pana nu consultati un avocat!! E posibil sa intrerupeti prescriptia efectuand orice plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz? ioionion ioionion eu sunt din cluj si am o datorie la o banca de 5000 lei,la care nu am platit nimic de vreo 5 ani. acum mi-a venit de la un executor din braila,ca ma executa ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Probleme firme de recuperare noiembrie11 noiembrie11 Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati si pe mine cu un sfat: In 2006, sotul meu a facut un credit la o banca, in valoare de 11.000 lei. A platit timp ... (vezi toată discuția)