avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate tomulescugabi

Activitate tomulescugabi

Răspuns la discuția Primul SRL din Romania
Corect. Multumesc mult.
Buna ziua, as dori sa stiu cum pot afla care a fost primul SRL infiintat in Romania pe legea 31/1990?
Buna ziua, as dori sa stiu ce demersuri trebuie sa fac si cui sa ma adresez pentru a obtine CNP ul tatalui meu, decedat in 1997. Mentionez ca pe certificatul de deces nu apare inscris CNP ul, desi exista rubrica respectiva. CNP ul imi este solicitat la ANAF, pentru a obtine o adeverinta cum ca la data decesului nu avea nici un fel de datorii la stat/amenzi, etc.
Va multumesc.
Buna ziua,
As dori sa stiu daca si in ce conditii, un cabinet notarial poate refuza stramutarea unui dosar la alt cabinet notarial. Desi m-am prezentat cu cererea semnata si stampilata de cabinetul unde doresc sa imi mut dosarul, acest lucru mi-a fost refuzat de cabinetul initial, spunandu-mi ca motivele pentru care solicit acest lucru, printre care proximitatea locului meu de resedinta fata de adresa cabinetului notarial, nu pot fi luate in considerare. Ca atare, mi s-a solicitat sa revin la cabinetul notarial cu o motivare scrisa. As dori sa stiu care sunt uzantele in acest caz (eu citind deja pe siteul dvs in ce conditii un dosar poate fi stramutat). In momentul de fata, consider atitudinea un abuz, intrucat mi-a fost incalcat un drept.
Va multumesc