avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... aflare CNP la persoana decedata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

aflare CNP la persoana decedata

Buna ziua, as dori sa stiu ce demersuri trebuie sa fac si cui sa ma adresez pentru a obtine CNP ul tatalui meu, decedat in 1997. Mentionez ca pe certificatul de deces nu apare inscris CNP ul, desi exista rubrica respectiva. CNP ul imi este solicitat la ANAF, pentru a obtine o adeverinta cum ca la data decesului nu avea nici un fel de datorii la stat/amenzi, etc.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:06, 9 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Primaria care a emis acel certificat de deces trebuie sa treaca CNP - ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face succesiunea după tatăl meu, în condițiile în care pe certificatul de deces nu apare cnp-ul? atp1 atp1 Buna ziua. Cum pot face succesiunea dupa tatal meu, in conditiile in care pe certificatul de deces nu apare CNP-ul. Mentionez ca a decedat in anul 1996. Pe ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala (anaf vs primarie) Sergynyo89 Sergynyo89 Buna seara, Am vrut sa achizitionez o masina prin programul RABLA si cei de reprezentanta mi-au cerut acest [b]Certificat de atestare fiscala[/b]. Am ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan acte Vio Iași Vio Iași Bună ziua! Un titlu de proprietate eliberat in 1997 la baza căruia este cnp-ul tatalui meu decedat poate fi dat greșit? Inițial mi s-a spus ca este in ... (vezi toată discuția)