avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren extravilan acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren extravilan acte

Bună ziua!
Un titlu de proprietate eliberat in 1997 la baza căruia este cnp-ul tatalui meu decedat poate fi dat greșit?
Inițial mi s-a spus ca este in regulă, apoi că nu deoarece a fost eliberat după un ROL din perioada 1959-63, când el era copil.
Primăria susține că s-a greșit prenumele și că ar fi al fratelui bunicului meu.
In februarie a.c. mi-au emis o adeverință care atestă că terenul era al tatălui meu.
Se ia ROL ul in calcul sau titlul de proprietate ?
Pot folosi la notar adeverinta emisă de către Primărie?
Ce sfat îmi dați?
Vă mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate Vio Iași Vio Iași Bună ziua! După decesul tatălui meu mi-a fost eliberată o adeverință în care este specificată suprafața de teren pe care o deținea. Eu nu am titlul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Vio Iași Vio Iași Bună ziua! După decesul tatălui meu mi-a fost eliberată o adeverință în care este specificată suprafața de teren pe care o deținea. Eu nu am titlul ... (vezi toată discuția)
Succesiune; modificarea titlului de proprietate mary_luky mary_luky As vrea sa stiu care este modalitatea de a modifica titlul de proprietate in cazul in care mai exista o adeverinta de improprietarire pentru o suprafata de ... (vezi toată discuția)