avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Bună ziua!
După decesul tatălui meu mi-a fost eliberată o adeverință în care este specificată suprafața de teren pe care o deținea.
Eu nu am titlul de proprietate. Unchiul meu are si susține că este al fratelui bunicului meu.
De la primărie mi-a fost dată o copie a acestuia ; are CNP- ul tatalui la baza eliberării, chiar dacă nu este trecut pe act.
După ceva timp mi s-a spus ca acest titlu de proprietate este dat dupa un ROL ul unui alt domn căruia i s-a greșit numele.
Titlul de proprietate și rol ul au acelasi nume de familie , dar prenume diferite.
Ce act se ia în calcul ?

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate Vio Iași Vio Iași Bună ziua! După decesul tatălui meu mi-a fost eliberată o adeverință în care este specificată suprafața de teren pe care o deținea. Eu nu am titlul ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan acte Vio Iași Vio Iași Bună ziua! Un titlu de proprietate eliberat in 1997 la baza căruia este cnp-ul tatalui meu decedat poate fi dat greșit? Inițial mi s-a spus ca este in ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii icadab icadab Parintii mei au decedat. Am un titlu de proprietate pe o suprafata de 2 ha, unde sunt trecuti doi frati (tata si unchiul ). Unchiul i-a facut o imputernicire ... (vezi toată discuția)