avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea mostenirii

Parintii mei au decedat. Am un titlu de proprietate pe o suprafata de 2 ha, unde sunt trecuti doi frati (tata si unchiul ).
Unchiul i-a facut o imputernicire prin Notariat, tatalui meu, pentru a-i vinde suprafata de 1 ha care ii revenea lui din acel titlu.Tatal meu i-a vandut partea unchiului, printr-un contract de vanzare-cumparare unui cetatean, contract facut prin Primarie, semnat si stampilat de primar, secretar si 3 martori.
Pe acel titlu de proprietate, atat tata cat si unchiul au acelas nume. Asa a fost in realitate, doi frati cu acelasi nume, ani de nastere diferiti .
In acest moment atat unchiul cat si tata sunt decedati.
Cum trebuie sa procedez pentru a dezbate mostenirea in urma tatalui meu ?
Mergeti la notar cu certificatul de deces , actele de stare civila ale dvs., titlul de proprietate si actul de vanzare cumparare prin care tatal dvs. a instrainat partea fratelui sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara scuzați-mă am și eu o întrebare un mos de al ... Cornelialupueugenia Cornelialupueugenia Bună seara scuzați-mă am și eu o întrebare un mos de al meu are am un act de vânzare cumpărare pe 500 m pătrați și o construcție între timp cind ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei sau probleme juridice de familie alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Parintii mei sunt divortati si au un bun comun impreuna si anume un imobil cu 3 camere. Partajul nu a fost facut datorita faptului ca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)