M- am chinuit cu greu sa înțeleg ce ați vrut sa scrieți și am reușit sa înțeleg ca aveți un unchi care a cumpărat o casă și un teren de 500 m.p, pentru care deține un contract de vânzare cumpărare, încheiat înainte de 1991.Plescan Lucel este unchiul care este decedat in data de 13 -05 -2018 si este fratele mamei mele el a cumpărat casa și 500 m pătrați în anul 1974 și nu era căsătorit în anul 1979 sa căsătorit și au rezultat 2 copii după care a divorțat ear fetele lui meau făcut la notar procură speciala pe bunuri și terenuri rezultate după tatăl lor Plescan Lucel pentru ca noi am avut grijă de el și lam înmormântat . El după ce a cumpărat casa sa mutat în Brașov și a rămas tatăl sau în casă dar ra făcut nici un act , tatăl sU Plescan Toader a făcut titlu de proprietate infara ca bunicul meu Plescan Toader avea și alt teren pe care avea titlu de proprietate ea trecut și terenul de sub casă care avea act de vânzare cumpărare Plescan Lucel cei 500 m pătrați deorece Plescan Lucel era tot în Brașov
După ce a intrat în vigoare legea 18/1991, terenul de 500 m.p a fost reconstituit pe numele tatălui unchiului, care deține un titlu de proprietate.
Dvs de la cine aveți împuternicire? Și împuternicirea pentru ce este?
~ final discuție ~