avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stramutare dosar la alt cabinet notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stramutare dosar la alt cabinet notarial

Buna ziua,
As dori sa stiu daca si in ce conditii, un cabinet notarial poate refuza stramutarea unui dosar la alt cabinet notarial. Desi m-am prezentat cu cererea semnata si stampilata de cabinetul unde doresc sa imi mut dosarul, acest lucru mi-a fost refuzat de cabinetul initial, spunandu-mi ca motivele pentru care solicit acest lucru, printre care proximitatea locului meu de resedinta fata de adresa cabinetului notarial, nu pot fi luate in considerare. Ca atare, mi s-a solicitat sa revin la cabinetul notarial cu o motivare scrisa. As dori sa stiu care sunt uzantele in acest caz (eu citind deja pe siteul dvs in ce conditii un dosar poate fi stramutat). In momentul de fata, consider atitudinea un abuz, intrucat mi-a fost incalcat un drept.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 16:11, 15 Septembrie 2016
Faceti o cerere aratand motivele pentru care cereti dosarul sa fie stramutat, depuneti o la cabinetul notarial respectiv, sunt obligati sa va raspunda. Daca nici atunci nu aveti succes, mergeti in audienta la Camera Notarilor Publici .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa succesiune victor1971 victor1971 Buna ziua . Am si eu o intrebare va rog , poate ma lamureste cineva : Sotia mea a decedat acum 3 luni si vreau sa dezbat taxa succesiune . Am strans toate ... (vezi toată discuția)
poate fi anulata o sentinta definitiva , si care a fost investa? 30 LAURA 30 LAURA Buna, Va rog sa-mi spue-ti daca o punere in posesie prin legea 10/2001, a unui teren care a ramas neafectat de constructii mai poate fi atacata?Mentioneez ... (vezi toată discuția)
Pot sa solicit stramutarea cauzei in calea de atac a revizuirii? tiberiu34mario tiberiu34mario Daca am cerut stramutarea cauzei la recurs si sa respins, recurs pe care l-am pierdut intrucat ma judec cu primaria si alte pers infuente (in proces s-au facut ... (vezi toată discuția)