Am luat la cunostinta de o situatie si va rog sa ma indrumati conform legislatiei in viguare.
O cunostinta a fost angajata la o societate (salon infrumusetare) cu CIM perioada nedeterminata, perioada de proba 90 zile si 21 zile de co/an.
Nu a fost informata de existent vreunui Regulament de Ordine Interioara la angajare, deci nu a semnat de luare la cunostinta.
Expirand perioada de proba a intrebat managerul de salon, seful superior, cate zile de co are neefectuate in 2017 pentru a beneficia de ele. (logic 21/12*3 = 5.25 zile)
Aceasta i-a raspuns ca este o regula in firma ca in perioada de proba nimeni nu are zile de co. Ca zilele de co nu se transfera de pe un an pe altul si ca daca vrea zile de co trebuie sa faca cerere cu o luna inainte.
Nu mai precizez si alte nereguli in functionare cum ar fi programul de munca practicat in domeniu…
Va rog sa imi spuneti cum ar putea proceda cunostinta mea astfel incat sa poata demonstra in instant, daca va fi cazul, ca I s-a incalcat acest drept.
Multumesc anticipat.
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Vin in atentia dumneavoastra cu o situatie pentru care as dori, daca se poate, indrumare.
Avem un angajat al companiei (internationale) care este delegat intr-o tara UE (Italia).
Va rog sa ma ajutati cu informatii privind documentele pe care trebuie sa le solicitam/obtine intern cat si extern astfel incat colegul meu sa beneficiieze de toate drepturile si conditiile normale de munca in strainatate.
Doresc sa va adresez o intrebare legata de urmatoarea speta:
Un angajat poate recomanda pentru posturile vacante ale actualei societati fosti colegi de la o societatea unde a lucrat in trecut in acelasi domeniu de activitate? Acesti fosti colegi in urma interviurilor accepta oferta actualei societati.
Exista aici un conflict de interese legat de clauza de confidentialitate si neconcurenta?
Poate fosta societate sa conteste aceste clauze? si in ce conditii?
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Multumesc anticipat.