avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1829 soluții astăzi
Forum Activitate luducornelia

Activitate luducornelia

Va multumesc!
Va multumesc mult pt. raspuns.
Răspuns la discuția contracte de inchiriere
Ei au carat toate lucrurile personale din casa cu altecuvinte s/au mutat dar nu au predat cheile,si nu mai vor sa plateasca chiria.
Răspuns la discuția contracte de inchiriere
Doresc sa mai intreb daca la sfirsitul contractului,perioada contractului este de 6 luni,mai trebuie sa actionez in instanta sau pot fi scosi de mine schimbind incuietoriile.Daca doresc sa ii scot din imobil inainte de terminarea contractului pot apela direct la un executor judecatoresc sau trebuie eu sa obtin mai intii o hotarire judecatoreasca?
Răspuns la discuția contracte de inchiriere
Nici prin minte nu mi/a trecut ca un chirias poate sa faca ce fac ei.Astfel in contract este o singura notificare ///ei se obliga sa achite facturile si sa imi lase curata casa/////Mai mult nu am scris.Mai au si o chirie restanta.
Care sunt caile de a scoate din locuinta inchiriata ,un chirias care nu si/a platit facturile de la intretinerea locuintei,apa,gaz, lumina,gunoi si care a facut scandaluri repetate.
Contractul de inchiriere facut de mina ,fara martori intre propietar si chirias,are valabilitate in fata instantei?
Fata mea este casatorita cu un cetatean turc.Ce trebuie sa faca pentru ca sotul ei sa aiba dreptul la munca in Germania sau Franta???
Răspuns la discuția Mostenire
Casa a fost donata,cadou cu uzufruct in favoarea parintilor.
Discuție Mostenire
daca inaintea casatoriei unul dintre soti are un imobil pe care parintii lui au uzufruct,iar parintii lui sunt cei ce i/au facut cadou aceasta casa,in cazul decesului lui ce se intimpla cu imobilul el mai avind inca doua surori mastere una dupa mama ,cealalta dupa tata.Si ce ii revine sotiei daca el nu are copii.Ddaca el ar face un testament parintilor pina nu s/ar casatorii,care deja au uzufruct,cum ar decurge mostenirea,cine ce drepturi ar avea?