avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la munca a unui cetatean turc in statele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la munca a unui cetatean turc in statele europene daca este casatorit cu o cetateanca romanca.

Fata mea este casatorita cu un cetatean turc.Ce trebuie sa faca pentru ca sotul ei sa aiba dreptul la munca in Germania sau Franta???

Alte discuții în legătură

Viza prin casatorie Alexbordeiasu Alexbordeiasu Buna ziua! problema mea este urmatoarea: fiind la munca in germania am intalnit o fata din india venita acolo la studii pentru un curs de specializare,curs ... (vezi toată discuția)
Bunuri dobandite bog26ghe bog26ghe Buna ziua! As dori sa aflu cateva detalii la urmatorul caz. Sotul cetatean german, sotia cetatean roman, domiciuliul stabil - Germania, un copil. Sotul a mai ... (vezi toată discuția)
Divort intre un cetatean roman si unu moldovean flavia29 flavia29 Buna ziua! am si eu o rugaminte si va rog daca se poate sa ma ajutati...o casatorie oficiata in Romania respectiv Deva intre un cetatean roman si unu moldovean ... (vezi toată discuția)