avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate carladream

Activitate carladream

Discuție Gratierea
Buna seara!stiu ca trecem prin momente grele in aceasta perioada in ceea ce priveste aceasta gratiere,dar am sotul arestat si as avea nevoie sa stiu daca el ar beneficia in cond.in care este inca pe teritoriul Sloveniei si transferul nu a fost inca facut,dar cererea de transfer a fost trimisa de catre avocat.Adica daca el ar ajunge in tara peste 5 luni ,ar mai beneficia de gratiere.Este condamnat la 2,6 ani pt furt agravat.Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Arestat in slovenia
Multumesc,avocatul este bun dar judecatoarea face abuz de putere,este o persoana cu probleme psihice,care are spetele bine acoperit.
Buna ziua,sotul meu este arestat de 3 luni in SLOVENIA,pe 8 noiembrie i-a expirat mandatul de arest si inca este inchis.La intrebarea DE CE,adresata avocatului lui mi s-a rapuns ca mandatul de arest e pe 2 ani,dar documentele nu precizeaza acest termen,este posibil asa ceva?la prima infatisare la proces judecatorul nu a fost de acord cu pactul intre proc.si avocat,de atunci l-au amanat de 5 ori pt oronuntarea.Este normal tot ce se intampla acolo sau isi bat joc de noi,profitand ca nu suntem cetateni ai sloveniei.Va rog mut sa imi suneti daca avem si alte variante in acest sens,CE AR FI DE FACUT,CARE SUNT PROCEDURILE?
Răspuns la discuția Transfer detinut
multumesc!
Buna ziua,as dori sa stiu cam cat poate dura transferul unei persoane condamnate din slovenia in romania,in urma cererii depuse de avocatul de acolo.
Răspuns la discuția Condamnare in Slovenia
Va multumesc!stiti cumva cat poate dura transferul din slovenia in romania dupa depunerea cerii de catre avocatul de acolo?
As avea nevoie de ajutorul dumneavoastra.Sotul meu a fost condamnat la inchisoare cu executare 2 ani si 6 luni in slovenia,am inteles ca acolo va face o 2 treimi din pedeapsa,asta daca am inteles bine,dupa ce va fi transferat in romania,cat vaface din pedeapsa pana sa ajunga in fata comisiei pt eliberare conditionata?Cat inseamna 2 treimi din pedeapsa si daca la acest termen se aplica si chestia cu 8 luni anul de detentie.Va multumesc!