avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gratierea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gratierea

Buna seara!stiu ca trecem prin momente grele in aceasta perioada in ceea ce priveste aceasta gratiere,dar am sotul arestat si as avea nevoie sa stiu daca el ar beneficia in cond.in care este inca pe teritoriul Sloveniei si transferul nu a fost inca facut,dar cererea de transfer a fost trimisa de catre avocat.Adica daca el ar ajunge in tara peste 5 luni ,ar mai beneficia de gratiere.Este condamnat la 2,6 ani pt furt agravat.Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Mandat european DEEA TA DEEA TA Buna seara.Un băiat este arestat preventiv în Cehia de 43 zile dupa ce s-a emis un mandat european pe numele lui de către Slovenia.Se judecă de peste 2 ... (vezi toată discuția)
Transferare la alt penitenciar paula_rodica paula_rodica Buna seara! Sotul meu este inchis in penitenciarul Baia-Mare cu o pedeapsa de 2 ani,iar el are domiciliu la cluj-napoca,cum se poate transfera la ... (vezi toată discuția)
Mandat european Ionealex Ionealex Buna seara am si eu o antrebare , sunt arestat perventiv an franta nu sunt anca condamnat si mia venit si mandatul european din romania care am o ... (vezi toată discuția)