Buna seara!
Sotul meu este inchis in penitenciarul Baia-Mare cu o pedeapsa de 2 ani,iar el are domiciliu la cluj-napoca,cum se poate transfera la penitenciarul Bistrita fiind mai aproape pentru mine care nu lucrez si am in intretinre 3 copii minori.ce se poate face ca sa il transfere.va multumesc.
Solicitarea transferului poate fi aprobata conditionat de categoria penitenciarului si de infractiunea pentru care a fost condamnat
Pentru motive temeinice,familia sau apartinatorii detinutului pot solicita in scris ANP-ului ca detinutul sa fie mutat cat mai aproape de domiciliu,avand in vedere imposibilitatea materiala de a face vizite la detinut
Cererea de transfer la alt penitenciar poate fi formulata inclusiv de catre detinut,cerere pe care sa o adreseze comisiei de individualizare din cadrul penitenciarului,comisie care o va inainta la administratia penitenciarelor - care poate solutiona cu aviz favorabil sau nu.
Dv va puteti adresa in calitate de sotie,dovedind cu acte aceasta calitate,sublinind situatia materiala in cadrul unui memoriu catre Administratia Nationala a Penitenciarelor Bucuresti,
str.Maria Ghiculeasa,sectorul 2
sotul meu este condamnat pentru conducere fara permis si alcolemie,si cum ma pot eu ca si sotie adresa print-o scisoare sau cum.va multumesc mult pentru raspuns
Buna ziua
se mai stie ceva despre gratiere?este posibil sa se mai dea gratiere sotul meu are o pedeapsa de 2 ani daca se da gratierea ii posibil sa iasa?
va multumesc.
Transfer penitenciar
elena_h
Buna ziua,
Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)