avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transferare persoana condamnata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transferare persoana condamnata



buna seara

Daca imi puteti raspunde la o intrebare va rog frumos
Sotul meu este arestat pe carantina in bucuresti deoarece a fost extradat. Are sentinta definitiva din 2006 si asi vrea sa stiu cum este mai bine sa procedez sa poate sa ajunga in penitenciar la bacau. Sa dea el in judecata pe cineva sau sa fie dat el in judecata de cineva. Care varianta este mai rapida ?

Va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:22, 8 Februarie 2011
Nu stiu daca nu e o solutie sa cereti divortului; parca in cazul asta e adus mai aproape de casa
Daca locuiti in Bacau sau aproape,in calitate de sotie ,mergeti la Administratia Nationala a Penitenciarelor in audienta cu un memoriu,prin care solicitati transferarea detinutului mai aproape de domiciliu,pentru a se putea da ocazia familiei sa il viziteze fara alte costuri.
ANP este situata in Bucuresti ,pe str.Maria Ghiculeasa,langa "Strandul Tei"
Puteti trimite si scrisoare recomandata cu confirmare de primire,dar este mai bine daca v-ati deplasa personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferare la alt penitenciar paula_rodica paula_rodica Buna seara! Sotul meu este inchis in penitenciarul Baia-Mare cu o pedeapsa de 2 ani,iar el are domiciliu la cluj-napoca,cum se poate transfera la ... (vezi toată discuția)
Regimul semideschis itztu itztu Buna ziua! Ma intereseaza daca imi puteti spune care sunt penitenciarele in care se executa regim semideschis si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a te ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)