avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestat in slovenia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestat in slovenia

Buna ziua,sotul meu este arestat de 3 luni in SLOVENIA,pe 8 noiembrie i-a expirat mandatul de arest si inca este inchis.La intrebarea DE CE,adresata avocatului lui mi s-a rapuns ca mandatul de arest e pe 2 ani,dar documentele nu precizeaza acest termen,este posibil asa ceva?la prima infatisare la proces judecatorul nu a fost de acord cu pactul intre proc.si avocat,de atunci l-au amanat de 5 ori pt oronuntarea.Este normal tot ce se intampla acolo sau isi bat joc de noi,profitand ca nu suntem cetateni ai sloveniei.Va rog mut sa imi suneti daca avem si alte variante in acest sens,CE AR FI DE FACUT,CARE SUNT PROCEDURILE?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2016
carladream, utilizator
Cel mai recent răspuns: carladream , utilizator 08:19, 10 Noiembrie 2016
Nu cunosc legile slovene. Daca nu aveti incredere in avocatul respectiv, angajati alt avocat, cu acordul arestatului, caci este esential sa puteti avea incredere in avocat.
Multumesc,avocatul este bun dar judecatoarea face abuz de putere,este o persoana cu probleme psihice,care are spetele bine acoperit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare Roza3 Roza3 Buna ziua am mai pus intrebarea aceasta azi am nevoie urgent d un raspuns ,concubinul meu ia dat condamnare de 5 ani si 8 luni mai are coada 444zile ,pe dată ... (vezi toată discuția)
Recurs fara avocat robert paul robert paul Buna ziua.Am si eu o nedumerire.Am recurs maine pe 1 noiembrie,iar avocatul meu nu raspunde la telefon-acest numar nu mai este in serviciu spune operatorul de ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor cu catuse un om simplu un om simplu Buna, Ieri seara am fost vizitat acsa de un jandarm care a spus ca are un mandat de aducere pe numele meu la tribunal pentru data de maine dimineata in ... (vezi toată discuția)