Buna ziua.Am si eu o nedumerire.Am recurs maine pe 1 noiembrie,iar avocatul meu nu raspunde la telefon-acest numar nu mai este in serviciu spune operatorul de telefonie si nici nu este de gasit acasa.Intrebarea este:se poate amana-prelungi recursul,pentru a putea sa-mi angajez alt avocat-pentru a-l pune in tema cu situatia?multumesc :((
aveti dreptul de a solicita instantei acest lucru dar acesta nu are obligatia de a va admite aceasta cerere. Dupa sedinta faceti o oprire si la sediul baroului Buc pt a ii sesiza cu privire la neindeplinirea mandatului de catre avocatul Dvs.
Deci mi se poate respinge cererea de gasire a altui avocat(pentru a-l pune in tema cu procesul)?Daca doresc alt avocat,cu cat mi se poate prelungi termenul,pentru o noua infatisare la tribunal?este o data fixa sau in functie cum interpreteaza judecatori?multumesc
da, se poate respinge, altfel acest motiv ar putea fi folosit abuziv. termenele se dau in functie de programul din condica completului respectiv. in practica cam 20-30 zile dar nu e obligatoriu. Poate gasiti un alt motiv de amanare !