avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs fara avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs fara avocat

Buna ziua.Am si eu o nedumerire.Am recurs maine pe 1 noiembrie,iar avocatul meu nu raspunde la telefon-acest numar nu mai este in serviciu spune operatorul de telefonie si nici nu este de gasit acasa.Intrebarea este:se poate amana-prelungi recursul,pentru a putea sa-mi angajez alt avocat-pentru a-l pune in tema cu situatia?multumesc :((
Cel mai recent răspuns: robert paul , utilizator 15:49, 31 Octombrie 2013
Buna ziua!
Puteti solicita amanarea judecatii pentru a angaja un aparator, aveti dreptul asta.

Succes!
aveti dreptul de a solicita instantei acest lucru dar acesta nu are obligatia de a va admite aceasta cerere. Dupa sedinta faceti o oprire si la sediul baroului Buc pt a ii sesiza cu privire la neindeplinirea mandatului de catre avocatul Dvs.
Deci mi se poate respinge cererea de gasire a altui avocat(pentru a-l pune in tema cu procesul)?Daca doresc alt avocat,cu cat mi se poate prelungi termenul,pentru o noua infatisare la tribunal?este o data fixa sau in functie cum interpreteaza judecatori?multumesc
da, se poate respinge, altfel acest motiv ar putea fi folosit abuziv. termenele se dau in functie de programul din condica completului respectiv. in practica cam 20-30 zile dar nu e obligatoriu. Poate gasiti un alt motiv de amanare !
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Asa s-ar parea la prima vedere,dar acesta-i adevarul,avocatul este de negasit,pur si simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curtea de apel craiova redstyle redstyle buna seara ! la prima infatisare la curtea de apel craiova a unul proces penal - poate cere inculpatul singur un termen pentru angajare aparator ? .. in ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare recurs ContSters58822 ContSters58822 Daca paratul, castigand in fond, nu depune Intampinare la Recurs, dar cere amanare, motivat, care se accepta, primeste si un nou termen pentru Intampinare ... (vezi toată discuția)
Pronuntarea instantei ZburleaFlorin ZburleaFlorin Am o problema.Dosarul sa solutinoat adica la ultima infatisare a ramas ca instanta sa se pronunte observ ca au trecut 3 zile si nimic am dat zeci de telefoane ... (vezi toată discuția)