avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Activitate dvmischiu

Activitate dvmischiu

Firma este una de IT, iar măririle sunt anuale, în funcție de performanta evaluata. Eu am întrat în CCC înainte de mărirea din acel an, apoi au urmat maririle din 2023, iar pentru 2024 managerul mi-a specificat ca nu întru în programul de evaluare, respectiv mărire. Sa înțeleg ca acest proces nu este unul legal?
Am revenit la munca după CIC și am cerut reducerea programului pentru început la 6h. Calcul pentru noul salariu s-a făcut ca 75% din vechiul salariu. Se pare ca nu am beneficiat de cresterile salariale ca în cazul celorlalți colegi și am ramas in urma cu salariul. Nu se beneficieza de cresterile salariale daca sunt în CIC?
Discuție Casa Verde 2016
Buna seara,

Detin o proprietate in alt judet fata de locul unde locuiesc si lucrez momentan. Am vrut sa aplic la programul "Casa Verde", si sa-l imputernices pe tatal meu pentru a depune dosarul de inscriere in program. Problema pe care o am acum, este o nelamurire creata de una din conditiile de pe amf.ro, si anume:
"Unde şi cum se depune dosarul de acceptare?
Dosarul de finanţare se va depune personal, legat, paginat şi opisat, într-un singur exemplar, în plic, la agenţia judeţeană pentru protecţia mediului pe raza căreia domiciliază solicitantul, și se va înregistra într-un registru special pentru acest program, doar în cazul în care dosarul de finanțare cuprinde toate documentele potrivit fișei conformității administrative. Nu se pot depune modificări și completări ulterioare înregistrării la agenţia judeţeană pentru protecţia mediului."

Chiar este nevoie sa fiu prezent acolo, si sa nu pot imputernicii pe tatal meu pentru a depune dosarul in locul meu, sa nu fie nevoie sa imi iau pentru asta ultimele mele 2 zile de concediu pe acest an, pe care speram sa le folosesc pentru perioada sarbatorilor?#-o
Răspuns la discuția Imi spune sa plec din chirie
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. Am decis sa ma adresez pe acest forum in sperata gasiri unui raspuns la o problema ce mi s-a ivit pe neasteptate.
In urma cu 2 luni de zile imi cautam chirie impreuna cu prietena mea. Am gasit dupa indelungi cautari si stres neasteptat de mare, o chirie care cumva corespundea cu tot ce ne doream. Pretul a fost unul ok, si am incheiat cu persoanele care cumva aveau grija de apartament, un contract de inchiriere. Ei au zis ca proprietara ar fi o batrana care ar fi lasat apartamentul fiicei lor, aceasta la amenajat/renovat, si acum ea ar fi plecata cu lucrul in afara. In contractul ce l-am semnat am cazut de comun acord ca perioda pe care am inchiriat este una nedeterminata, asta din cauza faptului ca noi ne strangeam bani pt a ne achizitiona un apartament. Ei de asemenea au cazut de comun acord si au spus ca in cazul in care fata lor se va intoarce ne vor anunta cu 6 luni inainte(verbal si nimic in scris). Acum o saptamana m-au anuntat telefonic ca trebuie sa ne mutam, din cauza ca batrana care e proprietara nu mai vrea sa aiba chiriasi in apartamentul ei, si ca daca o sa ramane o sa vina sa ii scoata pe ei afara cu toate lucrurile fiicei lor :O. As vrea sa stiu daca pot face ceva in privinta aceasta pentru ca acum fiind inceput de an scolar preturile chiriilor au explodat pur si simplu, si noi am avea termen pana la 15 octombrie sa ne mutam:((
Va multumesc.