avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Casa Verde 2016
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Casa Verde 2016

Buna seara,

Detin o proprietate in alt judet fata de locul unde locuiesc si lucrez momentan. Am vrut sa aplic la programul "Casa Verde", si sa-l imputernices pe tatal meu pentru a depune dosarul de inscriere in program. Problema pe care o am acum, este o nelamurire creata de una din conditiile de pe amf.ro, si anume:
"Unde şi cum se depune dosarul de acceptare?
Dosarul de finanţare se va depune personal, legat, paginat şi opisat, într-un singur exemplar, în plic, la agenţia judeţeană pentru protecţia mediului pe raza căreia domiciliază solicitantul, și se va înregistra într-un registru special pentru acest program, doar în cazul în care dosarul de finanțare cuprinde toate documentele potrivit fișei conformității administrative. Nu se pot depune modificări și completări ulterioare înregistrării la agenţia judeţeană pentru protecţia mediului."

Chiar este nevoie sa fiu prezent acolo, si sa nu pot imputernicii pe tatal meu pentru a depune dosarul in locul meu, sa nu fie nevoie sa imi iau pentru asta ultimele mele 2 zile de concediu pe acest an, pe care speram sa le folosesc pentru perioada sarbatorilor?#-o
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:41, 10 Octombrie 2016
Da, dosarele se depun personal, nu prin împuternicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa verde camelia iosif camelia iosif Buna seara, am construit o casa in 2010.Doresc sa depun documentatie pentru a beneficia de fonduri \"casa verde\", adica as dori sa instalez o centrala pe ... (vezi toată discuția)
Liste depunere dosare program "casa verde" RobuSanda RobuSanda Dosarele pentru Programul Casa Verde se depun incepand de luni 10 Octombrie, ora 8 la sediile Agentiilor de Mediu din fiecare judet. În ce masura este legala, ... (vezi toată discuția)
Construire anexa in mediul rural de 3,2m alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua,am cumparat o casa in mediul rural,avand doua camere si un hol din chirpici,pe care vreau sa o renovez si sa anexe o baie,bucatarie si o sufragerie ... (vezi toată discuția)