avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... LISTE DEPUNERE DOSARE PROGRAM \"CASA VERDE\"
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

LISTE DEPUNERE DOSARE PROGRAM "CASA VERDE"

Dosarele pentru Programul Casa Verde se depun incepand de luni 10 Octombrie, ora 8 la sediile Agentiilor de Mediu din fiecare judet. În ce masura este legala, REALIZAREA UNEI LISTE DE ORDINE DE CATRE BODIGARDUL INSTITUTIEI INCEPAND CU VINERI DUPA AMIAZA?
Precizez ca am fost la Agentia de Protectia Mediului vineri la ora 14-14-30 pentru a ma informa in legatura cu completarea Cererii de finantare si nu ne-a spus nimeni ca se vor face liste...
Noi locuim in alta localitate si ne simtim discriminati, cum putem actiona ?
Multumesc!
Cu stima!
Alexandrina Robu
Rosiorii de Vede

Alte discuții în legătură

Casa verde camelia iosif camelia iosif Buna seara, am construit o casa in 2010.Doresc sa depun documentatie pentru a beneficia de fonduri \"casa verde\", adica as dori sa instalez o centrala pe ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene incalzire cu panouri solare ana1958 ana1958 Buna seara.Se pot achizitionarea instalatii de incalzire solara a apei cu fonduri europene?Daca da unde ar trbui sa ma adresez. Multumesc. (vezi toată discuția)
Casa verde 2016 dvmischiu dvmischiu Buna seara, Detin o proprietate in alt judet fata de locul unde locuiesc si lucrez momentan. Am vrut sa aplic la programul \"Casa Verde\", si sa-l ... (vezi toată discuția)