avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate ramonagrig

Activitate ramonagrig

Va multumesc frumos!
Suntem 2 asociati intr un SRL cu coduri CAEN necesare societatilor in domeniul sistemelor de alarmare la efractie (4321, 8020, 7112). Primul asociat (care e si administrator) are cursuri de Manager de securitate si Tehnician scuritate. Al 2lea nu are diploma bacalaureat si deci nu poate obtine astfel de certificari. Are un curs de electrician. In aceste conditii putem licentia firma la IGPR? si daca da (Doamne ajuta!) cum ar trebui sa arate organigrama noastra in ROFul de la IGPR? Momentan nu intentionam sa angajam pe cineva (nu ne am permite) si vrem sa lucram in formula aceasta de 2.
Multumesc frumos!
Cooptare asociat si majorare capital cu aport asociat pe care vreau sa il trec si administrator.

Buna ziua,

Am un SRL din 2016, cu asociat unic- adminsitrator.Vreau sa cooptez un nou asociat , sa majorez capitalul social cu 200 lei varsat de acesta (dublul CS de acum) si de asemeni sa il trec pe el administrator. Intrebarea mea - trebuie sa fac Decizia asociatului unic in care sa mentionez toate cele de mai sus? Pa langa asta si act aditional la actul constitutiv cu care sa ma prezint la ONRC? Imi mai trebuie si altceva in afara de acestea?

Multumesc!
Sunt in cursul infiintarii unui srl , cu un angajat si nu stiu daca trebuie sa emit facturi cu sau fara TVA.
Multumesc.