avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate ucseto26iahim

Activitate ucseto26iahim

Dupà decesul fiului,am acceptat taxa de succesiune,prin consulatul Romàn la Milano,ìnstiintìnd telefonic si pàrtile descendente,unde ìn repetate rìnduri sa deschis procese,dar toate ràmase perimate,fapt care. ìntr-un tìrziu,ia-m làsat procura mamei copilului(de care eream despartit,de cìnd avea trei ani),sà mà reprezinte,eu lucrìnd ìncontinuare ìn Italia.Spre surprinderea mea,am constatat cà sotia sa folosit de procurà si buna mea credintà,ìnstràìnìnd bunurile mobile si imobile fàrà acceptul meu,de comun acord cu nora cred,bunuri care se aflau si se aflà,ìn trei state-Romània-Italia-Germania,copilul avìnd un s.r.l.....Cu privire la acest aspect,asi dorii sà stiu ce trebuie fàcut sà pot dobìndi dreptul de descendent pentru cele douà locati imobile din Germania si douà ìn Romìnia,sì totodatà sà ìntìmpin legal,folosirea procurii ce am semnat-o,ìntrucìt ìn procurà scrie clar,cà are dreptul sà semneze si sà decidà,ìn favoarea mea si numai a mea,si nu sà-si ìnsuseascà bunuri mobile si imobile,fàrà dezbaterea succesiunii....Existà vre-un tratat de colaborare ìntre statele membre UE,care sà permità sà divizezi o mostenire,fàrà prezenta descendetilor...???...Và multumesc.
am fost càsàtoriti din anul 2001 pìnà ìn anul 2013 legal,dar noi am stat ìmpreunà, din anul 1997 pìnà ìn 2014.Cìnd ne-am cunoscut,ea avea un apartament proprietate,dar neachitat,iar eu locuia-m cu pàrintii,ìn acelasi cartier,ìntr-un apartament cu trei camere,care ulterior,dupà decesul mamei mele,mi-a revenit ca mostenire,cum si ei dupà decesul mamei ei,ia revenit ca mostenire o garsonierà. Deci,si ìnainte de càsàtorie si dupà,am lucrat in Grecia si Italia,unde a lucrat si ea,fapt pentru care amìndoi am ìntretinut familia,care se compunea din trei fete ale ei dintr-o càsàtorie anterioarà si un bàietel al meu,tot dintr-o càsàtorie anterioarà.Dupà divortul care a fost definitiv ìn anul 2013,ea a ìnaintat ìn 2016 partajul care constituie ca bun,o proprietate de aproximativ 4000m pàtrati unde este si o casà cu patru camere.Mentionez cà aceastà casà (proprietate),a fost cumpàratà in anul 2003,dupà ce ulterior se vìnduse apartamentul ei,dar la care casà am contribuit ìmpreunà.As dorii sà stiu,dacà dupà tot ce sa investit ìn acest timp,petrecut ìmpreunà,eu am aceleasi drepturi ca si ea la partaj,ìntrucit copiii ei sint toti majori la casele lor,bàiatul fiind omorìt ìn 2014....Và multumesc anticipat..