avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate catcor

Activitate catcor

Declaraţia pe proprie răspundere la notariat (din care reiese renunţarea la o cotă parte dintr-un apartament) este valabilă în justiţie?
De la ce instituţie obţin actul de proprietate pentru un apartament din Bucureşti, 3 camere, cumpărat prin I.C.V.L. în 1974?
Mulţumesc anticipat pentru info!
Răspuns la discuția Amendă deratizare
Mulţumesc!
Ce amenzi plăteşte Asociaţia de Proprietari dacă nu face dezinsecţie şi deratizare în termenele legale?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adunarea generală a asociaţiei de proprietari a hotărât (cu două voturi contra şi o abţinere, restul voturilor pentru) ca plata pentru încălzirea pe timp de iarnă să nu se mai facă prin citirea repartitoarelor, ci ca şi înainte de montarea repartitoarelor (pauşal, adică). Hotărârea a fost luată pentru că proprietarii, în majoritatea lor, au fost nemulţumiţi de faptul că doi ani (2015-2016) au plătit mai mult decât cei din blocul alăturat, unde nu sunt instalate repartitoare. Mai mult, la unii pereţi au apărut condens şi mucegai, pentru că unii proprietari au închis robinetele la calorifere. Legea spune să fie instalate repartitoare până la 31 decembrie 2016 – în blocul nostru le-am cumpărat şi le-am instalat – dar adunarea generală a hotărât a considerat că nu e normal să plătim mai mult, mai ales că în lege n-am văzut prevăzute sancţiuni. Sau există alte mormative în domeniu? Mulţumesc anticipat pentru timpul acordat!