avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amendă deratizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amendă deratizare

Ce amenzi plăteşte Asociaţia de Proprietari dacă nu face dezinsecţie şi deratizare în termenele legale?
Cel mai recent răspuns: catcor , utilizator 23:15, 14 Octombrie 2017
Autoritatea pentru sanatate publica poate aplica sanctiune in temeiul disp L nr 3/1978 republicata,L nr 5/1982,Ordinul MS nr 536/1997,Legea nr 100/1998,Legea nr 344/2002
[ link extern ]
Mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deratizare magazin ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Buna ziua, poate sa imi spuna cineva daca exista vreo prevedere legala cu privire la deratizarea in magazinele de imbracaminte si incaltaminte? multumesc (vezi toată discuția)
Dezinsectie RaluA RaluA Buna ziua. De cateva luni au inceput sa apara gandacii de bucatarie si cei de canal. Am luat solutii si aparate speciale, insa fara efect. Apar zilnic. Am ... (vezi toată discuția)
Reglementari legale privind obligativitatea asigurarii periodice sau la nevoie a dezinsectiei de catre asociatia de proprietari iuliandrv iuliandrv in ultimele 3 saptamini si fac de cap gindacii de bucatarie si de canal in blocul in care locuiesc. desigur sunt citiva proprietari care probabil maninca supa ... (vezi toată discuția)