avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adunarea generală a votat împotriva repartitoarelor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adunarea generală a votat împotriva repartitoarelor de căldură!

Adunarea generală a asociaţiei de proprietari a hotărât (cu două voturi contra şi o abţinere, restul voturilor pentru) ca plata pentru încălzirea pe timp de iarnă să nu se mai facă prin citirea repartitoarelor, ci ca şi înainte de montarea repartitoarelor (pauşal, adică). Hotărârea a fost luată pentru că proprietarii, în majoritatea lor, au fost nemulţumiţi de faptul că doi ani (2015-2016) au plătit mai mult decât cei din blocul alăturat, unde nu sunt instalate repartitoare. Mai mult, la unii pereţi au apărut condens şi mucegai, pentru că unii proprietari au închis robinetele la calorifere. Legea spune să fie instalate repartitoare până la 31 decembrie 2016 – în blocul nostru le-am cumpărat şi le-am instalat – dar adunarea generală a hotărât a considerat că nu e normal să plătim mai mult, mai ales că în lege n-am văzut prevăzute sancţiuni. Sau există alte mormative în domeniu? Mulţumesc anticipat pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: ausfahrt , utilizator 11:13, 18 Iulie 2017
am mai intalnit astfel de situatii ...
Si care este intrebarea ?:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi se iau in calcul repartitoarele geluanghel geluanghel Buna ziua, avem repartitoare de scara si in urma cu 2 ani toti locatarii au montat repartioare pe calorifere. Dupa 2 ani si-au facut calcule(lele) si au ajuns ... (vezi toată discuția)
Montare calorifere suplimentare annesis annesis Vecinul de la etajul 10 a montat calorifer pe tot peretele din dormitor, chiar si in balcon. Din pricina aceasta mi-a aparut mucegai in casa, dupa 26 ani de ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pausal la repartitoare de caldura IolandaMarin IolandaMarin Am o mare problema si sper ca ma veti ajuta cu niste sfaturi: locuiesc intr-un bloc cu 3 scari care in urma cu niste a trecut de la sistemul de pausal la ... (vezi toată discuția)