Buna ziua! Fostul meu sot isi face o pensiune si a spus ca ar vrea sa o treaca pe fiica noastra drept proprietar pe hartii,dupa el, astfel incat , daca i se intampla ceva lui, sa evitam hartogaraia si sa ii ramana fetei. Plecand de la faptul ca fata are 8 ani,el poate face asa ceva? Zice ca are nevoie si de consimtamantul meu. Daca este posibil, de ce ''capcane'' ar trebui sa ma feresc ? Intreb deoarece mi se pare ciudata aceasta generozitate. Multumesc!
Buna ziua! Sunt casatorita de 7 ani jumatate. Acum 3 ani jumatate am vrut sa dau divort pentru ca el avea un comportament rau: alcool, aventuri. Mi-a cerut iertare,a zis ca se schimba si am mai acordat o sansa. S-a schimbat. Acum 1an ne-am intors acasa de tot si am inceput modernizarea casei parintilor lui ca sa ramanem in ea. Toate cheltuielile au fost platite cash si bonurile fiscale le are el. Casa, dintr-un motiv sau altul, nu a fost trecuta pe numele nostru. Acum cateva luni au inceput sa aiba loc certuri intre noi de natura economica. Acum doua luni am venit cu fata in vacanta la parintii mei . La doua zile el mi-a zis sa nu ma mai intorc ca vrea divortul. Ca de trei ani isi pregateste "razbunarea"...La cateva zile am aflat si ca are o alta din ianuarie, deci cand locuiam impreuna. Am vorbit de divort la notar, dar acum vrea sa mearga in tribunal "sa scap de tine si sa raman cu copilul ". Intrebarea mea este: are sanse sa capete custodia copilului in tribunal? Multumesc anticipat! P.S. Stiu ca nu mai exista custodie exclusiva, ma refer la domiciliul permanent al copilului. Multumesc!