avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibila mostenire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibila mostenire?

Buna ziua! Fostul meu sot isi face o pensiune si a spus ca ar vrea sa o treaca pe fiica noastra drept proprietar pe hartii,dupa el, astfel incat , daca i se intampla ceva lui, sa evitam hartogaraia si sa ii ramana fetei. Plecand de la faptul ca fata are 8 ani,el poate face asa ceva? Zice ca are nevoie si de consimtamantul meu. Daca este posibil, de ce ''capcane'' ar trebui sa ma feresc ? Intreb deoarece mi se pare ciudata aceasta generozitate. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tarcutaramona , utilizator 10:18, 8 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Precizez ca suntem divortati.As vrea sa stiu daca societatea ar ramane cu datorii, fiica mea ar prelua datoriile la varsta adulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiica mea abuzata psihic de tatal vitreg floralin floralin buna dimineata.am si eu o problema legata de fica mea din prima casatorie care are 15 ani si de vreo2 ani nu se mai intelege cu actualul tata vitreg cea ce a ... (vezi toată discuția)
Hartuire psihologica LoredanAAAAA LoredanAAAAA Buna ziua! Am si eu o problema...sunt intr-o relatie de 5 ani cu un barbat..amandoi suntem divortati(eu de 12ani si el de 5ani-in momentul in care ne-am ... (vezi toată discuția)
mama maltratata de fiica de 32ani buna ziua! am si eu o mare intrebare...o cunostinta este intr-o ... LoredanAAAAA LoredanAAAAA Buna ziua! Am si eu o mare intrebare...O cunostinta este intr-o maaare incurcatura si nu stiu cum o pot ajuta(desi as vrea tare mult) Doamna are 60 ani si se ... (vezi toată discuția)