avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate iuliannikky

Activitate iuliannikky

multumesc o sa incerc sa vad
lucrez in alta tara cu contract de munca de un an si am primit o notificare precum ca as fi asigurat in Romania din aceasta cauza pierd dreptul la alocatia internationala la copii,am intrat pe CNAS si nu sunt asigurat dar as dori sa verific daca mi sa incetat contractul de munca si de cand. Este legal sa lucrez in alta tara si sa fiu inregistrat si in Romania in acelasi timp?Multumesc.
Răspuns la discuția divort
eu da as avea posibilitatea dar va fi greu ptr ei cu scoala,cu limba si au legatura buna cu mama lor ptr ca eu am fost mai mult plecat ptr bani si ei au stat cu mama lor care ia lasat sa faca ce vor nu a interesato scoala sau educatia lor
Discuție divort
am 12 ani de casnicie,doi copii de 8 si 11 ani,o casa in constructie nelocuibila,eu lucrez in danemarca,sotia in italia si copii locuiesc la parintii mei in romania,am credite la banci toate pe numele meu deoarece sotia nu a avut servici,acum va intreb ce as putea sa fac sau ce sanse am ca,:( copii sa ramana la mine(sau la parintii mei) si cum pot face ca sotia sa nu faca parte la casa si alte bunuri.Mentionez ca am prinso si am dovezi scrise ca m-a inselat de mai multe ori,se poate tine cont in proces de infidelitatea sotiei atata timp cat am si dovezi.:(