avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... verificare incetare contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

verificare incetare contract individual de munca

lucrez in alta tara cu contract de munca de un an si am primit o notificare precum ca as fi asigurat in Romania din aceasta cauza pierd dreptul la alocatia internationala la copii,am intrat pe CNAS si nu sunt asigurat dar as dori sa verific daca mi sa incetat contractul de munca si de cand. Este legal sa lucrez in alta tara si sa fiu inregistrat si in Romania in acelasi timp?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: iuliannikky , utilizator 22:42, 26 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
iuliannikky a scris:

... as dori sa verific daca mi sa incetat contractul de munca si de cand. Este legal sa lucrez in alta tara si sa fiu inregistrat si in Romania in acelasi timp?Multumesc.

Depuneti o solicitare online la ITM pentru eliberarea unui extras REVISAL, la care atasati copia C.I. si dovada platii sumei 20 lei in contul ITM-ului .

Astfel, puteti verifica daca mai figurati cu c.i.m. in alta parte.
multumesc o sa incerc sa vad

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare angajator / angajat andrei_i_p andrei_i_p Buna ziua, Cum as putea sa verific daca sunt angajat legal ? Este suficient daca verific contributiile platite pe numele meu pe ultimul an cass, cas, etc? ... (vezi toată discuția)
Bună seara - informatii plata contributii Mirela Oprea Mirela Oprea Unde ne putem interesa dacă angajatorul plătește contribuția pentru pensii și dacă suntem angajați cu 4 sau 8 ore (vezi toată discuția)
Contract de munca eliza100 eliza100 Buna ziua De curand am semnat un contract de munca As dori sa stiu cum pot verifica daca acest contract este valabil? Este semnat de catre mine si de ... (vezi toată discuția)