CARE SUNT CAILE DE ATAC asupra acestui act ,tinind cont ca, cumparatori nu isi ideplinesc obligatiile fata de vanzatori ,cf contractului (acestia sunt doi batrini intr-o situatie critica dintre care unul imobilizat la pat ).In contract se specifica si suma de 24000 lei pe care iar fi primit vanzatorul (in realitate aceasta suma nu a fost niciodata acordata vanzatorului) .Batrani vor sa-l rezilieze . CE SANSE AU ?
Detinem CU TITLUL de DONATIE, eu impreuna cu sotul un apartament din anul 2000.Donatorii sunt parintii naturali care l-au infiat cu mult inainte de dobadirea imobilului . Am ajuns in prag de divort si vreau sa stiu daca am vreun drept legal pentru 1/2 din proprietatea imobilului, tinand cont de faptul ca legal noi am primit acest imobil de la doi straini( intre noi nu exista nici un grad de rudenie legal). Se specifica in act ca este casatorit cu subnumita si ca banii sunt primiti de la Vasile XX si Vasileyy pt dobandire imobil .Care ar fi procedura pentru un partaj si dca am vreun drept de castig . Avem 23 de ani de casnicie . Sunt presata sa renunt pe motiv ca nu am drept de proprietate asupra imobilului.
cum se calculeaza DOBANDA LEGALA la debitul actualizat cu indicele de inflatie de 8911 lei , de la data scadentei si pana la la data platii efective , adica cf hotararii definitive si irevocabile din 30.03.2015( incepand cu septembrie 2011 pana la 31.03.2015, perioada efectiv lucrata ) .