avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dobanda legala-diferenta drepturi salariale efectiv ...
Discuție deschisă în Executare silită

dobanda legala-diferenta drepturi salariale efectiv incasate si cele cuvenite prin aplicarea legii63/2011, prin raportare la Legea 221/2008, pentru aprobarea OF 15/2008

cum se calculeaza DOBANDA LEGALA la debitul actualizat cu indicele de inflatie de 8911 lei , de la data scadentei si pana la la data platii efective , adica cf hotararii definitive si irevocabile din 30.03.2015( incepand cu septembrie 2011 pana la 31.03.2015, perioada efectiv lucrata ) .

Alte discuții în legătură

Dobanda legala la drepturi salariale din hotarari judecatoresti covmela covmela Printr-o hotarare judecatoreasca s-au castigat drepturi salariale, actualizate cu indici de inflatie si dobanda legala calculata de la data intoducerii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in baza unei horarari judecatoresti definitive am castigat ... andreianca andreianca Buna ziua In baza unei Hotarari judecatoresti definitive am castigat in instanta sporul pentru conditii vatamatoare de 15% pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Acordarea inflatie la drepturi salariale obtinute h.j. andreianca andreianca In data de 21 septembrie 2022 am castigat in instanta definitiv drepturi salariale pentru perioada 09.11.2018-11.03.2022. In baza Ordonantei de Urgenta ... (vezi toată discuția)