avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate bonimet

Activitate bonimet

Buna ziua....,am o problema cu D112 ...
In luna aprilie am avut 2 cazuri de concedii medicale pentru casa de sanatate si 1 caz pentru casa de pensii.
In D112 la sectiunea C la rubrica C2 la indemnizatii sanatate imi apar 3 cazuri in loc de 2 cazuri,iar la la C.3.este trecut 1 caz,dar in rest sumele sunt corect calculate ,am si recipisa ca declaratia e valida..asa e generat din programul SAGA...
Cei de la SAGA spun ca : acea sectiune este completata automat de PDF. Intrebati la ANAF de ce se completeaza astfel...iar cei de la ANAF vor raspunsul de la sanatate pt a putea lua legatura cu acestia
Din acest motiv nu imi primesc sa depun dosarul la casa de sanatate sa recuperez banii...si nu am rezolvare.
Ce e de facut?
Buna ziua,
In anul 2015 am incheiat un contract de inchiriere pe o perioada de 6 ani cu o firma aflata in insolventa.
Aceasta firma , fara sa ne notifice a vandut spatiul desi avea in derulare un contract in care se specifica ca pentru plata a 3 chirii in avans ,va fi obligata sa ne notifice si sa ne lase in spatiu 3 luni de zile,in cazul in care din vina afacerilor desfasurate inainte de incheierea acestui contract de inchiriere,lucru ce nu s-a intamplat si nici nu ne-a restituit suma cu drept de garantie.
In data de 12.09.2016 , am primit un fax de la administratorul lor judiciar , prin care ne-a adus la cunostiinta ca s-a schimbat proprietarul si sa luam legatura cu noul proprietar.
Intrebarea mea este daca pot da in judecata aceasta firma si administratorul judiciar al acesteia, pentru recuperarea investitiei si a celor 3 chirii platite in avans cu titlu de garantie?
Se poate vinde un spatiu fara ca a treia parte din contract sa nu fie anuntata?Eu am facut o investitie in speranta ca o sa pot cumpara acest spatiu, dar nu am fost nici macar intrebata.

MULTUMESC!