Buna ziua,
as dori sa adaug inca un cod CAEN pe lang cel pe care il detin acum. Am inteles ca este Codul CAEN 4791 pentru plati online, Produsele mele sunt servicii online.
Imi pot pastra si codul actual care este 6209?
Va multumesc pentru ajutor.
Sanatate multa,
Buna ziua tuturor,
am o nelamurire tehnica. Daca sunt angajat la stat si am si PFA mai trebuie sa platesc CAS pentru PFA? Sau pot opta sa nu platesc?
Va multumesc!
Stiu ca autoritatea publica locala=primaria are dreptul sa schimbe utilizatealocului de parcare/spatiului daca in locul repsectiv se caonstruieste in interese public, instituei publica, spital...etc Nu magazine private.
Totusi trebuie sa studiez legea, daca aveti o recomandare o primesc cu mult interese.
Pe tot anul cum fac de obicei, pana la 31 martie. Ma intereseaza daca exista un cadru legal care sa ma protejeze si sa pastrez acest loc de parcare. Altfel imi puteti spune ca la data expirarii contractului nu mi se mai innoieste...
Multumesc de raspuns
S-a construit un hiper market langa blocule meu unde se afla si parcarea blocului. Am inteles ca primele 4 locuri de langa magazin vor fi luate de magazin in conditiile in care noi cei 4 avem autorizatie in regula, taxa platita.. tot.
Ce pot face ca sa ma apar in conditii legale? Nu e corect sa fie luat locul daca am contract. Cetateanul se poate proteja de astfel de abuzuri? El nu mai are drepturi?
Multumesc frumos de ajutor