avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugare cod CAEN PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugare cod CAEN PFA

Buna ziua,
as dori sa adaug inca un cod CAEN pe lang cel pe care il detin acum. Am inteles ca este Codul CAEN 4791 pentru plati online, Produsele mele sunt servicii online.
Imi pot pastra si codul actual care este 6209?
Va multumesc pentru ajutor.
Sanatate multa,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:56, 18 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. O PFA poate avea pana la 5 coduri CAEN.
Aveti idee cum se poate solicita in aceasta perioada? Care sunt pasii?
Va multumesc de ajutor

Iulian Manea a scris:

Da. O PFA poate avea pana la 5 coduri CAEN.

Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2020
obiweb, utilizator
Trebuie sa apelati la un avocat sau firma care are semnatura electronica in relatia cu Oficiul Registrului Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru dezvoltare și închiriere unui produs software propriu norbertfogarasi norbertfogarasi Ce fel de cod CAEN am nevoie pentru dezvoltare și închiriere unui produs software propriu? Software-ul va fi încărcat pe Google Play și Apple ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare prezervative arstanescu arstanescu Buna ziua, Detin o intreprindere individuala ce are ca activitate principala fabricarea de articole handmade (caen1729) dar si 4789, 4791, 4799, caen-uri ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pfa la ii Roxie Roxie Am un PFA cu un singur cod caen si doresc sa mai adaug coduri caen care sa imi permita sa comercializez atat la targuri/festivaluri cat si online ceea ce ... (vezi toată discuția)