Ptr dorin.chicu,cred ca ar trebui sa ne unim-cei care se afla in aceasta situatie-si sa contestam aceasta aberatie legislativa,care ii priveaza pe oameni de drepturile lor!
Am primit raspuns de la domniile voastre ,corect pina la data de 8 mai 2016,cind s-a dat o lege-cea de mai sus-,ce abroga legea si paragraful mentionat de dumneavoastra;dupa aceasta lege ,se face o departajare cel putin cinica(folosesc un termen blind!)in care oamenii-respectiv profesorii-trebuiau sa-si programeze moartea dupa data de 8 mai 2016!Nu am intilnit in viata mea un asemenea abuz;se face discriminare crunta intre cele doua categorii de oameni care erau vii cind au muncit ,respectiv dinainte si dupa 8 mai 2016!Cine a gindit si a scris aceasta lege halucinanta ,probabil a trecut peste elementele de logica elementara,din scoala pe care a facut-o!Iertati-mi tonul,dar gradul de umilinta la care suntem supusi,nu are egal!Va multumesc,Carare C
Nu va suparati,nu exista un cadru legal,un precedent?Hotaririle judecatoresti-respectiv drepturile banesti i-au fost sistate desi el a lucrat in perioada respectiva si dupa,Unde sa ma adresez?Incepind de ieri,colegii sotului meu ,primesc acesti bani!
Sotul meu,profesor,a decedat anul trecut in luna iulie;de la liceul unde a lucrat mi s-a spus ca nu mai avem dreptul sa luam banii pentru care a muncit ca si ceilalti,cu salariul diminuat.Nu inteleg de ce fiindca el a prestat activitati de multe ori si peste program,iar acum nu se mai recunoaste acest lucru;intreb pe domniile voastre in care situatie ne aflam?Multumesc anticipat pentru raspuns!Cu respect,Carmen C.