avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legea85/2016
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legea85/2016

Am primit raspuns de la domniile voastre ,corect pina la data de 8 mai 2016,cind s-a dat o lege-cea de mai sus-,ce abroga legea si paragraful mentionat de dumneavoastra;dupa aceasta lege ,se face o departajare cel putin cinica(folosesc un termen blind!)in care oamenii-respectiv profesorii-trebuiau sa-si programeze moartea dupa data de 8 mai 2016!Nu am intilnit in viata mea un asemenea abuz;se face discriminare crunta intre cele doua categorii de oameni care erau vii cind au muncit ,respectiv dinainte si dupa 8 mai 2016!Cine a gindit si a scris aceasta lege halucinanta ,probabil a trecut peste elementele de logica elementara,din scoala pe care a facut-o!Iertati-mi tonul,dar gradul de umilinta la care suntem supusi,nu are egal!Va multumesc,Carare C
Cel mai recent răspuns: carmencarare , utilizator 13:01, 20 Octombrie 2016
carmencarare a scris:

....Cine a gindit si a scris aceasta lege halucinanta ,probabil a trecut peste elementele de logica elementara,din scoala pe care a facut-o!Iertati-mi tonul,dar gradul de umilinta la care suntem supusi,nu are egal!Va multumesc,Carare C

Aceasta lege a fost initiata de 32 deputati + senatori ,fiind in final promulgata de presedinte .
La CEDO daca citam paragraful de lege,va fi validat?

Editare : mesajul citat afost sters ca offtopic.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~
luiza2015 a scris:

....
HG 500 CM prevad ca drepturile salariale sa fie acordate in 15 zile de la inregistrarea cererii.

Puteti posta textul de lege care prevede asa ceva ?
NU EXISTA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistemul- versus -fost condamnat ContSters94352 ContSters94352 revin cu ideea urmatoare...ai cazier, nu ai voie sa maninci, ai cazier nu ai voie sa muncesti, ai cazier nu ai voie sa ridici privirea mai sus decit te lasa ... (vezi toată discuția)
Discutii savante(in familie) nucu$ nucu$ La sfarsit de saptamana, avem mai mult timp sa discutam cu cei mici[b]=D> Iata cat de mici pot fi ei cand judeca lumea celor mari si nunumai:[/b] COPIII ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea antecontractului de catre potentialul cumparator FamiliaRusu FamiliaRusu Buna ziua tuturor, Am incercat a cauta un topic cu acest subiect, dar vad ca majoritatea se leaga de subiectul vinzator. Va relatez situatia familiei ... (vezi toată discuția)