avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate adriana_trica

Activitate adriana_trica

Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc pentru urmatoarea situatie: momentan am 2 contracte de munca active. Unul dintre ele se va finaliza prin acordul partilor la sfarsitul acestei luni (vechime 4 luni). Incepand cu luna ianuarie voi intra in concediu medical prenatal, urmat de cel postnatal, la locul de munca pentru care contractul ramane activ (vechime 4 ani). Ulterior, dupa suspendarea contractului, pentru indemnizatia de crestere copil se vor calcula si veniturile cumulate pe durata celor 4 luni la locul de munca incetat la sfarsitul acestei luni? Daca da, angajatorul la care am demisionat cum va completa punctul I al adeverintei, tinand cont ca nu am beneficiat de concediu pre si postnatal de la el? De asemenea, la punctul II va completa doar pentru lunile lucrate in raport cu data nasterii (cele 4 luni sunt aferente lunilor 2-5 inainte de luna nasterii)?
Buna ziua! Daca am studii superioare finalizate in specializarea turism (geografia turismului), iar pana acum am lucrat ca si receptioner de hotel (incadrare la care sunt necesare studii medii, dupa cunostintele mele), se considera ca am vechime in specialitatea studiilor?

Multumesc!
Buna ziua! Doresc sa ma inscriu la concursul pentru ocuparea functiei de referent IA (studii medii), incadrat la clasa de salarizare 21, coeficient 1.64. Ma intereseaza care va fi salariul oferit, tinand cont ca nu am vechime in functie publica.

Va multumesc!