avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitatea studiilor

Buna ziua! Daca am studii superioare finalizate in specializarea turism (geografia turismului), iar pana acum am lucrat ca si receptioner de hotel (incadrare la care sunt necesare studii medii, dupa cunostintele mele), se considera ca am vechime in specialitatea studiilor?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 7 Octombrie 2016
Nu, perioada lucrata ca receptioner hotel nu este recunoscuta ca vechime in specialitatea studiilor superioare absolvite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime in specialitatea studiilor Stef07 Stef07 Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs pentru functionar public si la cerinte se cer studii medii si vechime de 6 luni in specialitatea studiilor. Daca ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor cocojamboemi cocojamboemi Buna ziua, Doresc sa ma ajutati si pe mine sa interpretez o chestiune in cazul vechimii in specialitatea studiilor. Pentru a se inscrie la un concurs in ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitatea studiilor ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. am o intrebare, daca poate cineva sa.mi raspunda: la ocuparea functiei de inginer la un spital, pentru stabiliorea vechimii in specialitatea ... (vezi toată discuția)