avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitatea studiilor

Buna ziua,
Doresc sa ma ajutati si pe mine sa interpretez o chestiune in cazul vechimii in specialitatea studiilor.

Pentru a se inscrie la un concurs in administratia locala, ca si inspector de specialitate grad II - personal contractual, nu functionar public, se cere vechime in specialitatea studiilor 1 an.

Persoana care doreste sa participe la concurs, are vechime in cadrul unei primarii 5 ani, insa pe toata aceasta perioada a fost incadrata pe studii medii, chiar daca a absolvit o facultate - administratia publica.
Mentionez ca in perioada de 5 ani cat a lucrat la primarie si a fost incadrata pe studii medii, a fost personal contractual.

Se poate considera vechime in specialitatea studiilor?

Cei care sunt responsabili cu inscrierea, spun ca nu se poate considera vechime in specialitatea studiilor intrucat nu a fost incadrata pe studii superioare cu specializarea administratie publica - asa cum reiese si din diploma de licenta.
Cel mai recent răspuns: cocojamboemi , utilizator 19:06, 19 Noiembrie 2015
Ce studii sunt necesare pentru acel post ?

-studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul administratiei publice;
-vechime în specialitatea studiilor: minimum 1 an;
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2015
cocojamboemi, utilizator
Perioada lucrata pe studii medii nu se ia in considerare la calculul vechimii in specialitate studiilor.
Dar daca dupa ce si-a incetat raporturile de munca a plecat in mediul privat unde a fost incadrata pe studii superioare, dar nu in domeniul administratie publica ci in domeniul medical,avand o functie de conducere administrativa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs recrutare administrația publică agario agario Bună ziua, la un concurs de recrutare pentru un post de conducere în administrația publică (secretar comuna) este obligatoriu masterul sau studiile ... (vezi toată discuția)
studii necesare pentru secretar oras mijue mijue Am absolvit facultatea de management financiar contabil avand si masterul in management.Pot participa la un concurs pentru functia de secretar al ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru a detine functia de secretar al unei comune ContSters366526 ContSters366526 Am absolvit facultatea de zootehnie si urmez un master in administratie publica, pot detine functia de secretar al unei x comune?Mentionez ca momentan detin ... (vezi toată discuția)