avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea in specialitatea studiilor

buna ziua. am o intrebare, daca poate cineva sa.mi raspunda: la ocuparea functiei de inginer la un spital, pentru stabiliorea vechimii in specialitatea studiilor, se are in vedere si incadrarea in functia de receptioner service auto si cea de sef centru reparatii, avand in vedere ca sotul este absolvent de studii superioare in inginerie mecanica?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 23:03, 20 Octombrie 2012
Nu. Se iau in calcul doar acele perioade lucrate pe un post care necesita studiile superioare absolvite. Celelalte angajari se iau in calcul doar la vechimea in munca.
multumesc pentru raspuns. inca o intrebare: pentru postul de sef centru reparatii sunt necesare studii superioare? stiti ceva? va multumesc.
Cerintele postului se stabilesc de catre conducerea institutiei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii sau superioare? ioanadaniel ioanadaniel bun aziua. am 2 intrebari: - pentru postul de sef centru reparatii sunt necesare studii superioare? sotul meu este angajat la o firma pe acest post si are ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor danielioana danielioana Buna ziua. Am fost angajat doi ani la o reprezentanta auto ca \"Sef centru reparatii\" (in COR, am gasit codul 134905), fiind absolvent de studii ... (vezi toată discuția)
Angajare rak0770 rak0770 Pot angaja un Maistru mecanic auto ( cod COR 311509) care are calificare de lacatus mecanic auto (scoala profesionala) si mecanic masini si utilaje pt autov ( ... (vezi toată discuția)