avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii medii sau superioare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii medii sau superioare?

bun aziua. am 2 intrebari:
- pentru postul de sef centru reparatii sunt necesare studii superioare? sotul meu este angajat la o firma pe acest post si are studii superioare de inginerie mecanica absolvite.
- si stiti la ce cod din COR se incadreaza functia de sef centru reparatii?

va multumesc.

Alte discuții în legătură

Vechimea in specialitatea studiilor ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. am o intrebare, daca poate cineva sa.mi raspunda: la ocuparea functiei de inginer la un spital, pentru stabiliorea vechimii in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor danielioana danielioana Buna ziua. Am fost angajat doi ani la o reprezentanta auto ca \"Sef centru reparatii\" (in COR, am gasit codul 134905), fiind absolvent de studii ... (vezi toată discuția)
Vechime ioanadaniel ioanadaniel vechimea de sef centru reparatii poate fi considerata vechime in specialitatea studiilor la promovarea ca inginer gr.I (2 ani vechime ca sef centru reparatii ... (vezi toată discuția)