avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate rouaai

Activitate rouaai

Răspuns la discuția Incident parcare subterana mall
nu se aplica prioritate de dreapta in acest caz? (adica dvs)
de ce nu o mutati la alta gradinita?
Buna ziua,

Expun pe forum o neintelegere relativ domestica, dar care sunt sigura ca este relevanta pentru mai multi oameni pierduti in micile frustrari de ale blocului. X-(

Locuiesc intr-un bloc cu cale de acces unica "prin spate", practic un drum neomologat - nu are denumire, nu apare pe harta. Domiciliul este inregistrat dupa bulevardul principal din fata.

"In spate", intr-un subsol, un nene destept plateste 200 ron chirie la administratie si si-a facut un magazin de mobila la subsol (!nu demisol), nu stiu cu acordul cui si cu ce autorizatii (mobila este un produs usor inflamabil...), insa cert e ca ne face viata mizerabila, evident datorita conflictelor pe parcare.

Acum, nu ii blocheaza nimeni accesul efectiv, el isi poate deschide usa fara probleme, insa nu prea pot intra si iesi piese de moblier dupa bunul plac uneori si mai cheama Politia. Eu nu am avut acest nenoroc, doar acum cativa ani mi-a lasat un colt de masina zgariat (evident, fara martori). Insa exista aproape zilnic un conflict intre acest nene si locuitorii blocului.

Dincolo de asta, are si aroganta de a-si aloca vreo jumatate din lungimea peretelui pentru camioneta lui (si-a marcat-o cu semne de "parcare interzisa"). Acum, daca el crede ca poate sa faca asta, poate cred si eu ca pot sa lipesc niste cutii de lemn in paralel, sa pun pamant in ele si sa plantez morcovi :)) e cam cu acelasi drept.

Ce putem face legal pentru a evita neplacerile zilnice cauzate de acest Gigel?

Multumesc.