avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate fulgerulal

Activitate fulgerulal

Răspuns la discuția Succesiune- unic mostenitor
Si cum dovedesc calitatea de unic mostenitor?Alt proces?Cale notariala?Sigur acum nu mai inteleg NIMIC!
Sa deschid un alt dosar peste un dosar cu argument PERIMARE?Nu vad logica!Sa ma judec eu cu mine?Cine e reclamantul,cine paratul?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Tata decedat in 2000.Mama in 2012 deschide un proces cu obiect partaj judiciar,imptriva singurului fiu(eu).Intre timp a decedat.Primesc o Comfirmare de la judecatorie(fond,perimarea cauzei.Instanta constata perimarea cererii de partaj succesoral formulata-impotriva!In dosarul acela sunt expertize,acte care pot demonstra cotitatea fiecaruia.Pe baza acestei hotarari,sunt obligat sa deschid succesiune notariala sau hotararea poate tine loc de act calitate mostenitor,nu de alta,dar am cheltuit cateva sute de milioane si chiar nu mai vreau sa mai trec acum prin chichite notariale!Multumesc!
Discuție Succesiune.
Revin pe tema procesului succesoral.Nu inteleg!Unicul mostenitor,mama decedata de un an jumatate si sunt chemat in instanta cu martori!Ca sa ce?Mie imi soseste o citatie ptr continuarea procesului, iar martorilor le sunt trimise citatii cu PREZUM AREA CAUZEI!In ce tara traiesc?
Răspuns la discuția Succesiune
Am fobie ptr salile de judecata!Nu inteleg de ce au fost citati martori pe care i-am propus si nu au fost acceptati!Nu inteleg de ce sunt citati martori care au depus juramant si marturiile lor au fost considerate neconcludente!Sunt toate datele la dosar!De ce trebuie sa ma inhibe,de ce trebuie sa ce?Ce sa le mai spun?De ce reaudiare de martori?DE CE?
Nu inteleg de ce au fost citati fosti martori!Ptr ce?
Asta banuiam si eu!Sarut mana si multumesc ptr raspuns.
Procesul nu se incheiase la data decesului mamei.Si da,eu am ramas singurul mostenitor.De ce mai sunt chemat acum in instanta?Este neverosimil!Instanta n-ar trebui sa inchida dosarul?Acolo sunt toate expertizele,trebuia sa fie practic ultima infatisare pe fond.
Discuție Succesiune
Singurul mostenitor.Proces aflat pe rol din 2012.Mama reclamant eu parat.Anul trecut in martie,mama a fost omorata in casa de la tara.Binanteles ca am dat declaratie si am fost supus la testul cu detectorul.Le-am trecut cu bine si de atunci n-am mai fost chemat.Dupa moartea mamei,avocatul ei a cerut suspendarea procesului ptr ca judecatoarea sa ceara date de la Parchetul teritorial,lucru acceptat de instanta.Dupa un an si jumatate de la moartea mamei,sunt citat ptr data de 10 nov.la judecatorie,in acelasi proces.Sunt nedumerit!PTR CE?