avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Succesiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Succesiune

Singurul mostenitor.Proces aflat pe rol din 2012.Mama reclamant eu parat.Anul trecut in martie,mama a fost omorata in casa de la tara.Binanteles ca am dat declaratie si am fost supus la testul cu detectorul.Le-am trecut cu bine si de atunci n-am mai fost chemat.Dupa moartea mamei,avocatul ei a cerut suspendarea procesului ptr ca judecatoarea sa ceara date de la Parchetul teritorial,lucru acceptat de instanta.Dupa un an si jumatate de la moartea mamei,sunt citat ptr data de 10 nov.la judecatorie,in acelasi proces.Sunt nedumerit!PTR CE?
Cel mai recent răspuns: fulgerulal , utilizator 23:20, 24 Octombrie 2016
Buna ziua,
Cum adica singur mostenitor dar si mama mostenitoare?????????
Probabil suntei chemat in instanta pentru continuarea dosarului de dezbatere a succesiunii.
Procesul nu se incheiase la data decesului mamei.Si da,eu am ramas singurul mostenitor.De ce mai sunt chemat acum in instanta?Este neverosimil!Instanta n-ar trebui sa inchida dosarul?Acolo sunt toate expertizele,trebuia sa fie practic ultima infatisare pe fond.
Judecătoria verifica periodic daca mai persista motivul suspendării sau e cazul sa l repună pe rol si sa dea o solutie.
Asta banuiam si eu!Sarut mana si multumesc ptr raspuns.
Nu inteleg de ce au fost citati fosti martori!Ptr ce?

Alte discuții în legătură

Pe holurile instantei x. episodul 4 studdent studdent Sunt chemata in instanta ca succesoare in drepturi si obligatii dupa o matusa care a decedat acum 10 ani, de catre cineva caruia matusa i-a promis prin act sub ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor de sot cu probleme psihice marianaandrei marianaandrei Buna seara am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra.sunt casatorita de 6 ani si am un baietel de 5 ani si am introdus divortul de sot ptr urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Succesiune Vasile MARIAN Vasile MARIAN la moarte tatalui ( 1977) nu sa facut succesiune in 2008 luna noiembrie mama mea a decedat raminind mostenitori 6 frati din care unul locuieste la aceeasi ... (vezi toată discuția)