Avand in vedere ca toate aceste modificari apar in releveul apartamentului, inseamna ca sunt consemnate si la OCPI? Sau cum pot sa stiu daca sunt trecute la cadastru?
Sunt pe cale de a achiziona un apartament care are efectuate modificari interioare cu autorizatie de constructie. Toate modificarile apar si pe releveul apartamentului. Acest lucru inseamna ca ele au fost intabulate si ca totul este in regula a cadastru?
Cu toate acestea cei de la banca au cerut o expertiza tehnica intocmita de un expert MLPAT, care atesta starea constructiei (daca structura de rezistenta a constructiei a fost afectata sau nu de modificarile interioare efectuate). Care ar putea sa fie motivul pentru care se solicita acest lucru? Precizez ca expertiza s-a solicitat in urma evaluarii apartamentului.
Tocmai de aceea intreb si aici, pentru ca nu am incredere in ceea ce spune. Cel mai simplu ar fi ca vanzatorul sa faca intabularea si sa finalizeze ce a inceput, doar ca...nu cred ca e dispusa.
Ok, daca nu si-l intabuleaza noua nu o sa ne apara in contactul de vanzare cumparare acest balcon si practic el nu exista.
Daca autorizatia de constructie este foarte veche se poate face acest proces verbal de receptie? sau sunt necesare si alte acte? Daca totusi decidem sa cumparam apartamentul, noi ca si noi proprietari putem face intabularea pe baza autorizatie de constructie?
As dori sa cumpar un apartament la parter care are si un balcon construit cu autorizatie de contructie, insa nu este intabulat la cartea funciara. In cazul acesta, balconul va fi trecut in contractul de vanzare cumparare? Agentul imobiliar spune ca nu e necesara intabularea daca are autorizatie de contructie...Precizez ca noi cumparam acest apartament, datorita acestui balcon, insa daca nu e intabulat e posibil sa avem probleme pe viitor? Multumesc